BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

miercuri, 5 ianuarie 2011

Shitty gifts

     Ca tot a fost Craciunul si ca tot se apropie Sfantul Valentin m-am gandit sa scriu putin despre cadourile pe care le primesc fetele in general de la baieti. Probabil ca  fetitelor naive si inocente ascultatoare de Justin Bieber si Hannah Montana li se va parea aceasta postare o blasfemie la adresa dragalaseniei absolute insa majoritatea celor care au ceva in cap inafara de machiaj or sa fie de acord cu mn.
    Dragi baieti, voi chiar nu stiti sa faceti cadouri :|.Nu tuturor fetelor le plac ursuletii de plus,trandafirii si bijuteriile banale gasite pe toate drumurile. Ca sa le iau pe rand o sa incep cu ursii de plus, acei ursuleti ordinari insotiti ocazional de inimioare si butoane pe care daca apesi se aude o voce enervanta care interpreteaza o melodie arhicunoscuta pe care probabil ca nu vrei sa o mai auzi vreodata. Nu o sa pot intelege niciodata de ce dintre toate animalele existente de plus alegeti intotdeauna ursii si inca rar pe cei mai rasariti, de regula sunt niste kitschuri pe care daca i-ai bagat o data in masina de spalat i-ai scos jumatate. Acelasi lucru se aplica si pentru celelalte lucruri mentionate mai sus.
   Dupa mine trandafirii si ursuletii de plusi au fost atat de utilizati incat deja au devenit ceva impersonal. Oricine de la tipa emo din colt pana la supermodelul de pe catwalk au primit asa ceva in viata lor, asa ca ce valoare mai au? Niciuna. Se presupune ca atunci cand faci un cadou il faci din inima, asa ca ar trebui sa insemne si cadoul ala ceva. De ce sa nu alegeti ceva mai special care sa i se potriveasca acelei persoane in loc sa mergeti pe mana eroilor perfecti din filmele siropoase?
   Asadar inainte sa alegeti un cadou doar pentru ca stiti ca un prieten de-al vostru i-a dat acelasi lucru iubitei sale si aceasta a fost super incantata, analizati putin persoana careia trebuie sa-i faceti cadoul. Ganditi-va ce caracter are, ce gusturi are si ce inseamna ea pentru voi iar apoi incepeti sa va plimbati prin magazine indiferent de ce ofera acestea si cumparati primul lucru care va aminteste de persoana respectiva. Credeti-ma o sa aiba mult mai mult succes un astfel de cadou pentru ca o sa arate ca v-a pasat si ca o cunoasteti.
    In concluzie lasati ursuletii si trandafirii sa apara doar in filmele siropoase. Fiti destepti si ganditi inafara cutiei :)

0 comentarii: